RD Administratie- & Belastingadviseurs is op 2004 opgericht als RD Belastingadviseurs door mr. J.R. (Richard) van Doesburg RB. Sinds de oprichting heeft het kantoor haar diensten verleend aan particulieren, zzp-er’s, bedrijven in het MKB maar daarnaast ook aan diverse trustbedrijven en internationaal opererende consultancy organisaties. Dit ales nog vanuit een zolderkamer.

In 2007 bleek het niet meer houdbaar om de activiteiten vanuit de zolderkamer te blijven verrichten en is het kantoor verhuisd naar een "normale" kantoorruimte waardoor er ook personeel kon worden aangenomen. Dit ten einde de organisatie verder te kunnen laten groeien. In mei 2017 bleek ook het toenmalige kantoor te klein voor verdere uitbreiding en zijn we wederom verhuisd.

Als gevolg van de groei en verdere ambities is besloten om het kantoor te laten erkennen door verschillende Beroepsorganisaties zoals het Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlands Orde voor Administratie- en Belastingconsulenten (NOAB).

In 2018 is besloten een collega administratiekantoor uit Geldermalsen over te nemen waardoor wederom ruimte gebrek ontstond. Wij zijn toen verhuisd naar ons huidige kantooradres aan de Rijnstraat 22 in Geldermalsen. Inmiddels werken met een hecht team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s en aangesloten partners waarmee wij u in veel facetten kunnen ondersteunen behalve het ondernemen zelf!

©2012 -2023 | RD Administratie- en Belastingadviseurs