Samen met ons hechte team streven wij ernaar om dagelijks voor u klaar te staan.
Hieronder kunt u zien wie de mensen achter RD Administratie- & Belastingadviseurs zijn.

  • mr. P.B. (Piet) Baijense CFE | Jurist/Financieel specialist
  • Y. (Yessica) van Doesburg | Administratief medewerkster
  • I. (Inge) van Hezik | Salaris specialist

mr. P.B. (Piet) Baijense CFE | Jurist/Financieel specialist

In mijn privé-omgeving “opa”, maar in de werkomgeving zeker niet. In 1985 studeerde ik bij de Rijksuniversiteit Utrecht af als jurist bedrijfs- en sociaaleconomisch recht. Direct daarop volgde ik de studie voor registeraccountant. Als registeraccountant met een bovenmatige dosis juridische kennis was ik vanaf eind 1985 tot begin 2012 werkzaam bij FSV Accountants + Adviseurs te Culemborg/Tiel/Zaltbommel. Vanaf 1998 was ik directeur en medevennoot van FSV. Tot op de dag van vandaag ben ik er regelmatig te vinden, zij het nu meer voor de uitvoerig van incidentele opdrachten. Vanaf 2012 heb ik de vrijheid van een echt zelfstandige ondernemer. Naast mijn taken bij FSV verricht ik regelmatig werkzaamheden als faillissementsmedewerker en een stevig aantal uren per week ben ik te vinden bij RD Administratie- & Belastingadviseurs. Tussen al die zaken door heb rond 2012 mijn kwalificatie als CFE behaald. Dat staat voor Certified Fraud Examiner. En voor de afwisseling: van tijd tot tijd word ik ingeschakeld voor het maken of beoordelen van alimentatieberekeningen bij echtscheidingen. Bij blijven in het vak en vooral het volgen van de (digitale) ontwikkelingen in het vak heeft mijn bijzondere belangstelling. Mijn rol is derhalve die van MKB-adviseur met een brede ervaring en een brede belangstelling. Daarnaast ben ik al vele jaren kerkvoogd van de Hersteld Hervormde Gemeente van Gameren, penningmeester van de landelijke Vereniging van Kerkvoogdijen binnen de Hersteld Hervormde Kerk en bestuurslid van de Stichting Steunfonds Hoornbeeck College.

Y. (Yessica) van Doesburg | Administratief medewerkster

Vanaf de oprichting van RD  Administratie & Belastingadviseurs (toen nog RD Belastingadviseurs) ben ik op de achtergrond altijd aanwezig geweest voor het voeren van onze eigen administratie, het verrichten van allerlei hand- en spandiensten maar later ook het voeren van volledige administraties.
Dit alles deed ik naast mijn vast baan als “Specialist verzekeren”.

Een aantal jaren geleden heb ik, met name als gevolg van de vele veranderingen binnen de verzekeringsbranche de keuze gemaakt om mij permanent te gaan richten op RD Administratie- & Belastingadviseurs. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de gehele administratie-praktijk en regel ik veel interne zaken. Gebleken is dat mijn carrièreswitch een goede is geweest, dagelijks ga ik met veel plezier naar mijn werk en geeft het mij energie om het beste te doen voor onze klanten.

I. (Inge) van Hezik | Salaris specialist

Met ingang van februari 2018 ben ik parttime werkzaam voor RD Administratie & Belastingadviseurs en verzorg ik de gehele salarisadministratie. Hiervoor heb ik 10 jaar lang gewerkt voor een groot accountantskantoor, waar ik ook voor diverse klanten salarissen verwerkte.

De overstap van een groot bedrijf naar een kleiner kantoor is voor mij een goede keus geweest. De persoonlijke sfeer en het directe contact met de klanten vind ik erg prettig. De diversiteit van de klanten zie als een leuke uitdaging en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier.

©2012 -2022 | RD Administratie- en Belastingadviseurs